Klantenservice

Je bent van harte welkom in onze showroom in Veenendaal!

Service nummer:
0800-5008
(Werkdagen van 08:00 tot 17:00)

Openingstijden:

Maandag:
Di t/m do:
Vrijdag:
Zaterdag:
13.30 – 17.30
09.30 – 17.30
09.30 – 21.00
09.30 – 17.00

E-mail:
verkoop@lichtxpert.nl

LichtXpert
Groeneveldselaan 25
3902HA Veenendaal
Kvk nr.   63221039
BTW nr. NL855143198B01


Vragen & klachten
Je kan ons ten allen tijden mailen via info@lichtxpert.nl. Vergeet niet het ordernummer te vermelden. Je ontvangt binnen uiterlijk 48 uur een reactie, op werkdagen ontvangt je doorgaans binnen 4 uur al reactie. Wij gaan coulant met klachten om. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze producten, er mag dan ook verwacht worden dat het product geen technische mankementen vertoont binnen korte tijd na levering. Mocht dat wel zo zijn dan kunt je contact met ons opnemen. Mocht je van mening zijn dat je klacht niet correct door ons is behandeld dan kunt je je richten tot de Stichting Webshop Keurmerk. Zij zullen dan het betreffende geschil oplossen middels een bemiddeling.

Privacy
LichtXpert respecteert privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die ons wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken de gegevens om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met toestemming. Lichtxpert zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

LichtXpert gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
Als u een bestelling plaatst, hebben wij je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.Om het winkelen bij LichtXpert zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met toestemming je persoonlijke gegevens, de gegevens met betrekking tot je bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.

Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als dit niet langer op prijs wordt gesteld, kunt je je uitschrijven via info@LichtXpert.nl. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als je besluit een recensie te schrijven, kunt je zelf kiezen of de naam of andere persoonlijke gegevens worden toegevoegd. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren. Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op onze marketingacties te meten.

LichtXpert verkoopt uw gegevens niet
LichtXpert zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van de gegevens te respecteren. Indien je nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van LichtXpert, dan kunt je contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt je verder als je informatie nodig hebt over de gegevens of als je deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt je op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Laat een reactie achter